Startsida Flyttstädning Hemstädning & övriga tjänster Prislista Fastighetsservice
Lyckohem utför flyttstädning, hemstädning och 
fönsterputsning i Norrköping och hela Östergötland

Flyttstädning med garanti i Norrköping!

Lyckohem- flyttstäd i Norrköping

Att flytta innebär ofta mycket jobb och ofta vill man komma på plats och släppa det gamla. Då kan det vara skönt att anlita flyttstädning. Vi har flera års erfarenhet av flyttstädning, har fasta priser och lämnar fem dagars garanti på jobbet! Vi har dessutom goda omdömen och är flexibla och smidiga att jobba med.

Vi utgår från Norrköping men gör jobb i hela Östergötland som tex Linköping, Söderköping och Finspång. Vi täcker även delar av Södermanland och gör jobb i bl.a Nyköping och Katrineholm. Kontakta oss för mer information och offert. Scrolla ner för mer information.
Vi på Lyckohem kan flyttstäd!

Lyckohem-flyttstädning med garanti i Norrköping

Så fungerar vår garanti

 1. Vi städar er bostad
 2. Köparen/ fastighetsägaren besiktigar
 3. Eventuella anmärkningar åtgärdas av oss antingen i samråd med
  köpare/ fastighetsägare eller er som uppdragsgivare.

Smidigast är att ge våra kontaktuppgifter till dem som besiktigar.
Så garantin gäller ett tillfälle efter besiktningen.
Inga avdrag ges om ni själva går in och åtgärdar saker ni inte tycker är ok utan då kontaktar ni oss.
Tanken med att anlita flyttstädning är ju att kunna koppla bort den biten så överlåt det åt oss.

Vi städar också förråd och garage, gör fönsterputsning, hjälper er ordna , sortera samt köra bort sånt ni inte vill ha kvar. Vi har vårt kontor i Norrköping men utför även jobb i Linköping, Söderköping, Finspång och hela Östergötland. Även delar av Södermanlnad som tex Katrineholm och Nyköping.

Väljer du oss kommer du aldrig välja en annan städfirma igen. Vi är ett effektvt och professionellt team som garanterar att allt är skinande rent när vi är klara och vi gör vårt bästa för dig, varje gång. Hör av dig idag för mer information!

Klicka på länken nedan för checklista i pdf-format för att spara eller skriva ut. Den innehåller viktig information som ni bör läsa igenomChecklista för flyttstädning med Lyckohem

Det är vi som är Lyckohem!

Lyckohem är mycket mer än flyttstädning.
Bland annat gör vi:

Tomas Öhman & Catalina Rosales på Lyckohem

Hör av dig till oss, vi gör det mesta!

Tomas Öhman
Ansvarig flyttstädning
och övriga tjänster 076-828 48 10


Catalina Rosales
Ansvarig hemstädning,
homestyling och inredning
073-971 75 28


Kontakta oss!
Checklista för flytt- att tänka på


Innan du flyttar

Innan du flyttar måste du ha någonstans att ta vägen förstås. För att hitta en lägenhet att hyra i Norrköping kan krävas en del jobb. De stora fastighetsägarna har egna sidor där man kan registrera sig. En del mindre hyresvärdar har gått ihop på en plattform som heter HomeQ. På kommunens hemsida finns en lista på alla hyresvärdar i Norrköping. En del har ingen kö utan det gäller att ligga på och ringa rätt dag. Nedan följer en lista med länkar till enskilda fastighetsbolag, även till HomeQ och kommunens register över hyresvärdar:

 • Hyresbostäder
 • Rikshem
 • Lundbergs
 • HomeQ
 • Kommunregister över hyresvärdar


 • Bor du hemma är det bara att kämpa på med att få tag på lägenhet. Bor du redan i en egen bostad är det lite mer att tänka på.

  När du har fått tag på ett nytt boende är det också viktigt att säga upp de avtal du har som är kopplade till din bostad. Det kan vara saker som abbonemang på TV och bredband, försäkringar, lån och sophämtning.

  Det är också viktigt att fundera på om du ska sköta flytt och flyttstädning själv. Det finns fördelar med båda alternativen men om du vill anlita flyttstäd får du gärna kontakta oss:

  Kontakta oss!

  Oavsett om du väljer att anlita flyttfirma eller be släkt och vänner om hjälp så se till att vara ute i god tid. Tänk på att boka släpkärra eller lastbil också.

  Passa på att innan du flyttar rensa ut av prylar du har. Titta igenom garderober, skåp och förråd och rensa. Tänk efter vad du använder och tycker om och vad du inte vill behålla. Det är ju onödigt att flytta med saker du inte vill ha. Självklart gäller det även möbler. Idag finns många hjälporganisationer som tar emot kläder och prylar. Andra alternativ kan vara att ställa sig på loppis eller sälja på tex Blocket.

  Se till att ha packat allt innan dagen kommer då du ska flytta. Märk upp kartonger så de som flyttar åt dig vet vart det ska.

  Tänk på att ta ledigt dagen för flyttning och om du städar själv får du räkna med någon dag ytterligare. Ta väl hand om vänner och släktingar om de hjälper dig. Att bjuda på pizza är en klassiker.

  Se över bohag och kartonger efter skador så att du kan få ersättning om en flyttfirma har gjort jobbet.


  När du flyttat

  När du kommer till ditt nya boendet så se till att besiktiga fastigheten. Både vad gäller städning men även eventuella felaktigheter som trasiga eluttag med mera. Annars kan det senare belastas dig. Kolla upp möjlighet för ommålning och uppfräschning och om hyresvärden kan stå för det. Se till att läsa igenom regler med mera för vad som gäller i ditt nya boende. När du flyttat måste du höra av dig till:

 • Skatteverket för att göra en flyttanmälan
 • Adressändring för att ändra adress och eftersända post
 • Ditt försäkringsbolag för ändring av din hemförsäkring


 • Nu är det bara att börja packa upp. Kolla av möbler och bohag efter eventuella skador som skett under flytten. Sätt på lite musik och fixa i ordning. Ha inte för bråttom med ommålning och tapetsering med mera. Ofta tar det lite tid att komma på plats och veta var man ska ha allt. Gäller även trädgården.

  Behöver du hjälp med inredning, textilier, tapetsering eller ommålning så är vi gärna behjälpliga med det.

  Lyckohem stylar och inreder i Norrköping


  lyckohem@gmail.com
  Lyckohem
  Copyright © Manimal 2021