Startsida Flyttstädning Hemstädning & övriga tjänster Prislista Fastighetsservice
Lyckohem utför flyttstädning, hemstädning och 
fönsterputsning i Norrköping och hela Östergötland

Tjänster för företag och bostadsrättsföreningar

Inre skötsel

Lyckohem är ett litet företag med många kompetenser. Om ni anlitar oss för inre skötsel får ni både fastighetsskötsel och städning. Ni får då en smidig samarbetspartner som kan göra flera saker när vi ändå är på plats. Vi kommer dessutom själva se sådant i er fastighet som behöver åtgärdas och kan rapportera det till er eller åtgärda på en gång. Tex så kanske vi ser att en lampa i en entre är trasig och byter den på en gång. Vi kanske noterar ett droppande element i källaren, rapporterar och åtgärdar detta.

I jobbet kan också ingå måleri, snickeri och även ventilationsjobb och lösning av värmeproblem.

Yttre skötsel

Både för företag och bostadsrättsföreningar är det viktigt med den yttre skötseln. För både trivsel och för att det är ansiktet utåt. Dessutom är det så att en välskött fastighet löper mindre risk för skadegörelse och nedskräpning.

Vi på Lyckohem kan hjälpa er med löpande skötsel som gräsklippning, ogräsrensning, skräpplockning och snöröjning.

Vi kan även hjälpa er med nyanläggning av planteringar och andra ytor.Fastighetsteknik

Vi på Lyckohem har som sagt många kompetenser. När det gäller väremproblem så kan vi hjälpa er med enklare problem. Det kan vara felsök i enskilda lägenheter eller allmänna utrymmen med mera.

När det gäller ventilation kan vi göra betydligt mer. Vi kan felsöka ventilation som inte funkar bra i fastigheter. Vi kan göra nyinstallation och ändra funktioner för ventilationen, borra fönsterventiler med mera.

Vi gör också OVK-åtgärder.


Kontorsstäd

Vi på Lyckohem tar oss an både det stora såväl som det lilla kontoret. Vi är flexibla när det gäller tider och kan på kort varsel rycka ut vid akuta situationer. När ni anlitar oss gör vi upp en gemensam arbetsplan med er. Där går vi igenom vad som ska göras och hur ofta.

Vi gör även fönsterputsning, storstädning och flyttstädning.

Ditt kontor är ditt ansikte utåt och därför är det extra viktigt att dina kunder möts av ett fräscht kontor. Så tveka inte, anlita oss!


Byggstäd

Vi på Lyckohem har flera års erfarenhet av byggstäd och etableringsstädning. Ni kan anlita oss under byggets gång och då städar vi bodar, ombytesrum, duschar, matrum och toaletter. Vi fyller även på förbrukningsmatrial som toalettpapper och pappershanddukar. Även tvätt kan ingå.

Byggstäd sker i samband med att bygget är färdigt och omfattar det mesta. Självklart lämnar vi garanti på våra jobb och är fullförsäkrade. Vi är kända för att vara smidiga att jobba med, hålla deadlines och hålla bra priser.

Vi har med oss allt matrial själva.

Tomas Öhman & Catalina Rosales på Lyckohem

Kontakt


Tomas Öhman
Ansvarig flyttstädning
och övriga tjänster
076-828 48 10

Catalina Rosales
Ansvarig hemstädning,
homestyling och inredning
073-971 75 28


Kontakta oss!lyckohem@gmail.com
Lyckohem
Copyright © Manimal 2021